Activiteiten

Bij ’t Voserfje is de dag nooit compleet zonder afwisselende activiteiten. Leuk, leerzaam en goed voor de ontwikkeling van jouw kleine vosje!

ACTIVITEITEN

Activiteiten

Actief spelen bij 't Voserfje

Spelen

Om de activiteiten heen kunnen de kinderen lekker spelen. Of ze gaan een spelletje doen. Verstoppertje of tikkertje, lekker rennen. Gezond. Laat ze maar bezig zijn.

Knutselen en kokkerellen bij 't Voserfje

Knutselen en kokkerellen

Heerlijk toch, kleuren? Kleien of lekker kliederen met verf? Natuurlijk met cape. Of samen lekker koken en bakken. Dat vinden ze superleuk. Vooral de beslagkom leegschrapen is een altijd groot succes. En lekker, die koekjes of cakejes! Het meeste gaat meteen op.

Buitenspelen bij 't Voserfje

Lekker naar buiten

Naar buiten kunnen we eigenlijk altijd. In de grote tuin, ook als het wat regent. Maar ook wandelen naar het park, de kinderboerderij of de speeltuin zijn al snel favoriet. Onderweg zien we veel en ontdekken we de natuur. Over alles is wel wat te vertellen.

Klaar met spelen? Dan kun je ook uitrusten bij 't Voserfje

Uitrusten

En ja, van spelen en ravotten word je moe. Natuurlijk hou ik dat scherp in de gaten. De jongsten willen na de boterham vaak best even een tukkie doen. Met anderen ga ik lezen. Vinden ze heerlijk. Alhoewel ze dan soms opeens ook in slaap vallen. En ja, ook bij mij kijken we af en toe een beetje TV. Niks mis mee, maar altijd met mate.

Meer weten?

Neem contact op