Eindelijk durven toegeven aan m’n hart

Mijn naam is Keli Azier, geboren op 21 juli 1995 en partner van Albert Guan. Samen zijn we trotse ouders van 2 lekkere boefjes, Delano van 5 en Denli van 3. Albert is eigenaar van autobedrijf Guan Automotive, specialist voor BMW en Mini in Valkenburg.

Altijd opgepast

Ik kom uit een groot gezin en heb altijd al veel opgepast op jongere kinderen.

Al vanaf mijn 15e werk ik in de zorg met ouderen. In 2017 heb ik mijn diploma Helpende Zorg en Welzijn behaald. 

Ik liep al langere tijd rond om de overstap naar gastouder te maken. Ik ben sowieso gek op kinderen en wil daarbij ook heel graag voor mijn eigen kinderen blijven zorgen. In 2022 ben ik begonnen als zelfstandige gastouder. Ik ben gecertificeerd door de GGD, beschik over een LRK-registratie en werk volgens een uitgewerkt Pedagogisch plan.

GGD Gecertificeerd

LRK Geregistreerd

Al 10 jaar zorgverlenend

Bewuste stap

Kind en ouders 100% centraal

Ik vang kinderen op van 0 t/m 4 jaar. Door thuis kinderen op te vangen, zorg ik voor een huiselijke sfeer waar het kind centraal staat en alle kinderen de aandacht krijgen die zij verdienen.

Ik werk via mijn eigen pedagogische werkplan, zodat ik bewust ben van de manier hoe ik met de gastkinderen omga. Ik weet dus wat ik de kinderen aanbied, waarom ik dat doe en of de aanpak en activiteiten die ik aanbied, nog wel passend zijn bij de behoefte van het kind en de ontwikkeling.

Deze stap heb ik heel bewust en goed voorbereid genomen. Want als ik ergens voor ga, dan ook all the way! Ik wil de kinderen en hun ouders dan ook echt 100% centraal zetten.

 

 

Meer weten?

Neem contact op